AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 13.09.2018. | objavio Plusonline

0

Komunalac uredjuje Kej nizvodno od Golemog mosta

Radnici JP “Komunalac” Pirot počeli su uredjenje Keja od Golemog mosta do Gazele. Reč je o deonici gde su se izvodili radovi na sanaciji korita Nišave usled čega je oštećena trava i šetalište pored reke. Nedavno je teren posipan humusom, tridesetak kamiona, i danas je počelo ravnanje terena i priprema za sejanje trave.

Direktor Komunalca u Pirotu, Boban Tolić, kaže da je reč o značajnom poslu s obzirom da Grad Pirot nastoji da i ovaj deo Keja bude uredjen poput dela Keja sa dvostrukim drvoredom lipa. Površina koja će biti posejana travom je oko pet hiljada kvadrata.

Ova jesen, pored ostalog, kaže Tolić biće u znaku sadnje novih stabala, oko 500 komada. U planu je sadnja stabala prema bolnici, u Takovskoj ulici i uzvodno od grada.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline