Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.07.2019. | objavio Plusonline

0

Kompanija Tigar tyres donirala značajna sredstva pirotskim srednjim školama

U nastojanjima da se u pirotskim školama obezbede što kvalitetniji uslovi za rad sa decom, značajnu pomoć pružaju i određene kompanije, svesne da je obrazovanje ključ razvoja svake lokalne zajednice. Tako je Tigar Tyres nastavio dugogodišnju praksu doniranja neophodne opreme školama i time još jednom pokazao da je društveno odgovorna kompanija.

I ovoga puta srednje škole su se uglavnom odlučile za opremanje učionica i radnih kabineta školskim nameštajem, za informacionu tehnologiju i opremanje laboratorija i radionica.  

U Tehničkoj školi donaciju, koja je ove godine za sve škole iznosila oko 300.000 dinara, utrošiće za postavljanje nove interner mreže u celoj školi, kaže direktor Božić. Projekat same mreže i njeno postavljanje uradiće profesori tokom leta. 

Razgovarali smo i sa Bojanom Ćirićem, nastavnikom stručnih predmeta u Tehničkoj školi

Ekonomska škola je putem donacije obezbedila novi nameštaj – školske klube i stolice za nekoliko kabineta, kaže direktor Marjan Ćirić. 

U Mlekarskoj školi sredstvima Tigar tyresa biće opremljene školske laboratorije, značajna oprema obezbedjena je za pekarsku, mlekarsku  i novu mini mesarsku laboratoriju, kaže direktor Nenad Djordjević. 

Dragoslav Mančić, direktor Srednje stručne škole kaže da je donacija ove godine usmerena na opremanje hemijske i tehnološke laboratorije. 

Direktori škola izrazili su zahvalnost za donacije i ispoljili svoju spremnost da daju svoj doprinos unapređenju zajednice.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline