Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.04.2019. | objavio Plusonline

0

KMF Pirot porazom od Sopota na korak od ispadanja. Trener gostiju priznao javno da je Sopot pustio ekipu Ekonomista!

Druga futsal liga

18.kolo

Pirot:  KMF  Pirot – Sopot   3:6    (3:1)

Hala Kej 

KMF Pirot: Marko Despotović, Lazar Filipović, Dušan Krstić, Bratislav Pešić, Miloš Simonov, Nemanja Nikolić, Milan Marković, Slobodan Ristić, Darko Bogdanović, Nenad Stoiljković, Jovan Velev, Miloš Pjčić, Veljko Ćirić 

1:0  Nikolić 8.min, 2:0 Krstić 11.min, 3:0 Krstić 17 min. 3:1  Simić 18.min. 3:2  Marinković  22.min. 3:3 Simić 32.min, 3:4 Djurić 36.min. 3:5 Janaćković golman  37.min, 3:6 Milić 39.min.

Da li će u istoriji jednog od najuspešnijih pirotskih klubova, ekipe koja je igrala Prvu ligu i punila Halu Kej, biti zabeleženo ovo veče, kao oproštaj posle višegodišnjeg igranja u Prvoj i Drugoj ligi.?

   Bodovi su Piroćancima bili više nego važni. Nada da se ostane u Ligi. Tako se i krenulo, više nego dobro. Pirot je poveo sa 3:0 i verovali smo da će, konačno, biti radosti, ali i nade da se sačuva drugoligaški status.

 Sve je trajalo do 32. minuta kada su gosti okrenuli rezultat u svoju korist i do kraja iskoristili nemoć pirotskog tima.

   Malo je nade do kraja. Samo čudo može da spasi ovaj Klub za koji se Milan Tošić bori od osnivanja. On ime i prezime malog fudbala u Pirotu.

      Sport je časna rabota. Pirotski tim mučio se i borio svuda pošteno. To su  istakli i neki ljudi iz Spota. U razgovoru sa njima i trenerom, Slobodanom Sladovićem, dok su ostali govorili da je šteta za Pirot, Sladović je  onako  skoro normalnim tonom rekao, eto mi smo pustili Ekonomist. A danas su se ovi fudbaleri iz Sopota kada su dali peti gol radovali  kao da su uzeli titulu prvaka ! Sladović je rekao možda nesvestan šta su učinili, da su oni, činjenica je pustajući Ekonomist odlučili o sudbini Piroćanaca. Ko zna zbog čega su sve, osim sportskih motiva, ovako danas proslavljali golove u drugom poluvremenu.

 U ovoj Ligi, valjda neko razmišlja o poštenju!

  To je to, sve ostalo što se dogadjalo  i kako je razoren jedan uzorni sportski kolektiv ćemo u komentaru. Mnogo toga se zna. Treba i javnosti kazati.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline