AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.04.2019. | objavio Plusonline

0

KMF Pirot porazom od Sopota na korak od ispadanja. Trener gostiju priznao javno da je Sopot pustio ekipu Ekonomista!

Druga futsal liga

18.kolo

Pirot:  KMF  Pirot – Sopot   3:6    (3:1)

Hala Kej 

KMF Pirot: Marko Despotović, Lazar Filipović, Dušan Krstić, Bratislav Pešić, Miloš Simonov, Nemanja Nikolić, Milan Marković, Slobodan Ristić, Darko Bogdanović, Nenad Stoiljković, Jovan Velev, Miloš Pjčić, Veljko Ćirić 

1:0  Nikolić 8.min, 2:0 Krstić 11.min, 3:0 Krstić 17 min. 3:1  Simić 18.min. 3:2  Marinković  22.min. 3:3 Simić 32.min, 3:4 Djurić 36.min. 3:5 Janaćković golman  37.min, 3:6 Milić 39.min.

Da li će u istoriji jednog od najuspešnijih pirotskih klubova, ekipe koja je igrala Prvu ligu i punila Halu Kej, biti zabeleženo ovo veče, kao oproštaj posle višegodišnjeg igranja u Prvoj i Drugoj ligi.?

   Bodovi su Piroćancima bili više nego važni. Nada da se ostane u Ligi. Tako se i krenulo, više nego dobro. Pirot je poveo sa 3:0 i verovali smo da će, konačno, biti radosti, ali i nade da se sačuva drugoligaški status.

 Sve je trajalo do 32. minuta kada su gosti okrenuli rezultat u svoju korist i do kraja iskoristili nemoć pirotskog tima.

   Malo je nade do kraja. Samo čudo može da spasi ovaj Klub za koji se Milan Tošić bori od osnivanja. On ime i prezime malog fudbala u Pirotu.

      Sport je časna rabota. Pirotski tim mučio se i borio svuda pošteno. To su  istakli i neki ljudi iz Spota. U razgovoru sa njima i trenerom, Slobodanom Sladovićem, dok su ostali govorili da je šteta za Pirot, Sladović je  onako  skoro normalnim tonom rekao, eto mi smo pustili Ekonomist. A danas su se ovi fudbaleri iz Sopota kada su dali peti gol radovali  kao da su uzeli titulu prvaka ! Sladović je rekao možda nesvestan šta su učinili, da su oni, činjenica je pustajući Ekonomist odlučili o sudbini Piroćanaca. Ko zna zbog čega su sve, osim sportskih motiva, ovako danas proslavljali golove u drugom poluvremenu.

 U ovoj Ligi, valjda neko razmišlja o poštenju!

  To je to, sve ostalo što se dogadjalo  i kako je razoren jedan uzorni sportski kolektiv ćemo u komentaru. Mnogo toga se zna. Treba i javnosti kazati.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline