Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kamera ne miruje

Objavljeno 26.07.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera ne miruje! Od Izvora “dva putića”! Stadion i Dušan Radović!

Iako je leto, za one koji znaju “gde su teme” nema muke kako da na “zid” Portala postave osam objava i urade vesti.

Naše kamere ne miruju, novinari su na terenu, treba udovoljiti vašoj znatiželji.

Sonja Ćirić je juče bila u Izvoru. Zna za naše nepisano pravilo da se sa terena ne donosi samo jedna tema.

Dok se vraćala iz škole, gde je radila temu, skrenula su pažnju dva detalja. Loš put i radovi na vodovodnoj mreži

Komunalac i  Gradski fudbalski savez krenuli su u akciju uredjivanja fudbalskih terena u selima. Dragan Minčić bio je u dvostrukoj ulozi. Kao organizator posla u Komunalcu za ove radove, ali i kao vredni član FK Napredak.

…………………………………………………………………

   I još dva primera. Različiti po tome kako su “intonirani”

Na Gradskom stadionu ništa novo. Juče su bili zvaničnici iz Beograda da pregledaju kakvi su uslovi na ovom objektu. Bezbednost, čuli smo, pre svega. Dan, dva ranije mi smo svedočili o nečem drugom. Komentar ne treba. Neraspoloženje, naravno!

    I dobar primer. Juče smo “prošetali” Kejom. Snimili smo “opožarenu površinu” kako kažu zvaničnici. U povratku, skrenuo nam je pažnju domar u Školi “Dušan Radović”. Nedavno zasejana trava, zaliva se svakog jutra. Bravo !

     Za ovaj letnji dan, petak, 26. jul.  Ako ste nešto primetili što treba hvaliti ili kuditi, javite se. Već u ponedeljak objavićemo neke vaše komentare sa fejsbuka, instagrama, Portala. Mi to radimo iz ljubavi. Nismo radili projekat sa Gradskom upravom i nemamo specijalnu android aplikaciju. Ovo je, kako se kaže, OD NARODA, ZA NAROD!

Iz čiste ljubavi!

 Šaljite ljudi!  Da nam bude lepše !

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline