Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kamera ne miruje

Objavljeno 19.06.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera ne miruje! Konačno, nema zemlje u Nišavi; “Tamburkina rampa”; Korov i dalje; ZOO u Ustaničkoj !

Informacije, stavovi, zapažanja , pohvale, primedbe …  Da tako je koncipirana ova rubrika. Ima za cilj da znate više, ali i da vam pomogne da imate svoje stavove, saznanja o nečemu što smo videli, uočili, skrenuli vam pažnju.Tako ćemo zajedno i znati više o gradu, ali i nastojati da nam bude još bolje !

…………………………………………………… 

1. Primer U koritu Nišave više nema zemlje

      Nedavno smo vam pokazali  dokle su stigli radovi na uklanjanju ,,brda,,zemlje u koritu Nišave, ostalom, posle proširenja korita u kamene kosine koja je uradjena. Sada Nišava, na ovom delu , tu na toj ,,opasnoj,, krivini izgleda drugačije. Korito široko, može da primi veću količinu vode !

    Dok se radilo na tim kamenim kosinama, oko korita izbačene su velike količine kamenja i zemlje. Sve to sada izgleda kako mora, ali verujemo da će uskoro i obale biti uredjene. Mnogo je naneto svega i svačega !

………………………………………………………….. 

2. Primer  “Tamburkina rampa”!

   Često pominjem tu rampu, kada šetam Kejom. Pominjem pre svega zbog izuzetnog čoveka, pedagoga sportiste i naprosto želim da se čuva uspomena na njega . Uz to ovo je lepo sećanje na davna, lepa vremena.

………………………………………………………… 

 3. Primer   Kej i dalje u korovu!  

 Navodno, neki u gradskoj upravi ne znaju za problem na relaciji Grad – Koridori – Srbija vode.  Ne bih voleo da se sve to sazna kada, daleko bilo, Nišava nadodje i ostavi posledice, ili da se u ovom korovu, ovog leta, kada se mališani kupaju, nešto loše dogodi. To me iniciralo, da juče, po ko zna koji put, pozovem ljude da se ovaj deo keja konačno okosi, jer i ovde žive ljudi !

…………………………………………………………..

4. Primer Zoo u Ustaničkoj

    I na kraju, da iskoristim teme, inače ovo je za VIDEO LAVIRINT! Ovih dana pisao nam je  naš sugradjanin Milan koji se veoma često javlja. Objavljujemo njegovo upozorenje, bez želje da vas uznemiravamo, već upozorimo da budete obazriviji.

Milan …….
Sat, 15 Jun, 21:05 (4 days ago)
to me

Postovani pre neki min neobavezno listajuci story na instagramu naleteh na story jedne moje poznanice koja upozorava stanare zgrada u ustanickoj ulici na zmiju koja je krenula da se penje uz oluk. Molim Vas da info podelite na vasij stranici i da se potrudite da nadjete nadlezne za ovakav problem. Napominjem da ima dosta malisana koji se tu igraju i mogli bi iz ciste radoznalosti narusiti svoje zdravlje. Srdacan pozdrav,

 Milan

   Pitali smo Zorana Krstića, načelnika Odeljenja za komunalnu deletanost. Rekao nam je da  službe koja bi brinula  takvim  o problemima u Gradskoj upravi nema. Ali i da takvih i sličnih diogadjaja do sada nije bilo. Možda bi, rekao je on mogla da reaguje Veterinrska inspekcija u Okrugu!

  Bilo kako bilo, vodite računa. Vodite računa i kada ste na keju. Posebno u onom delu o kojem često pišemo!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline