Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kamera ne miruje

Objavljeno 26.06.2019. | objavio Plusonline

0

Kamera ne miruje! Ima posla za novinare svuda oko nas! Samo treba da se radi, drage kolege!

      Ne smatram značajnim ko će kako da reaguje, mene je učio zanat, da se život  prati na terenu!  Novinar najmanje treba da sedi u hladovini redakcija, već da, ukoliko želi da ovom narodu šalje pravovrmene i verodostjne informacije,  mora da krene  i traga za svim onim detaljima za koje smatra da će njegove čitaoce, gledaoce, slušaoce da interesuje, ili izazove reagovanje.

 Naša kamera, zbog toga ne miruje. Komentari i najave nisu potrebne. Sve se vidi i sve je jasno. Ima dobrih, ali i onih drugih primera.

  1. Primer: Ponovo stradala klupa i korpa za smeće. Kej na tijabarskoj strani, kod Šulejinog brzaka 

  1. Primer: Ovo mi se dopalo. Doduše na zidu stambene zgrade ispisano, ali bolje i to nego “izlivi nežnosti” poruke delija i grobara.

  1. Primer: Tu u Tigrovom naselju, gde su “komunalci” doterivali travnjake, videli smo i ovo. Česta pojava. Gde god nadješ hladovinu, auto parkiraj.

  1. Primer: Svi basketaši počeli su “na Šupu”!  Tamo je zauzeto do kasno u noć. I to je ok. Medjutim, ko je ove tragove ostavio. Da li su su slučajno basketapši, ili su posle njih stigla “dobro poznata lica”

  1. Primer  Juče sam dva sata po vrućini snimao radnike Komunalca . Kosili su travu na zalenim površinama u Tigrovom naselju. Lepo! Medjutim, bilo je i drugačijih slika !

  1. I na kraju, još jedna dilema. Da li smo to mi toliko bogati da i ovakve zgrade ostavljamo napuštene. Pretpostavljam da postoji neki gazda koji je vlasnik nekadašnjeg najmodernijeg Supermarketa u Tigrovom naselju. Odmah kraj ove zgrade i ovaj montažni objekat koji zvrji prazan i ružan. Ako se bivši Supermarket ne može da “iščupa” ova “koliba” bi mogla. Služi za umrlice i možda likove, predizborne kandidate !

     Toliko za ovu “kameru”!  Sutra ćemo da jurimo bubašvabe iz ulice Sedmi juli i  tražimo ko Nišorcima “muti vodu”!

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline