AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 12.07.2018. | objavio Plusonline

0

Još jedna mera energetske efikasnosti: nabavka i ugradnja individualnih mernih instrumenata

Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana” u saradnji sa Gradskom upravom Pirot sprovešće još jednu meru energetske efikasnosti za korisnike sistema daljinskog grejanja jer je na poslednjoj sednici Gradskog veća doneta odluka o sprovođenju aktivnosti iz programa korišćenja sredstava iz budžetskog fonda za energetsku efikasnost za 2018.

Tanja Radulović, organizator ekonomskih poslova u Gradskoj toplani, objasnila je da će biti sufinansirana mera nabavke i ugradnje individualnih mernih instrumenata na unutrašnjim instalacijama korisnika daljinskog grejanja. Prethodno će biti raspisan javni poziv, a svi zainteresovani korisnici sve informacije mogu dobiti u prostorijama Toplane i kod energetskog menadžera u Gradskoj upravi Bojana Ivkovića.

S obzirom da postoje dve vrste mernih instrumenata, Tanja Radulović je ovom prilikom dala podatke o vrstama i ceni merača.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline