AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.12.2018. | objavio Plusonline

0

“Jedinstvo 2014” na turniru u Pljevljima

   Fudbalerke pirotskog kluba u petak, 7. decembra, putuju na sever Crne Gore, gde se ovog vikenda održava tradicionalni Peti međunarodni Turnir prijateljstva  „Pljevlja 2018 “, u malom fudbalu.

   Pored mladih fudbalerki ŽFK Jedinstvo 2014, u kategoriji kadetkinja učestvuju osam ekipa iz bivših republika SFR Jugoslavije, iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Srbije i domaćina, Crne Gore, dok se među seniorkama takmiče 20 ekipa.

   – Ovo je za naš klub veliko priznanje. Prihvatili smo poziv organizatora  da prvi put učestvujemo na ovom priznatom turniru. Pored  susreta na takmičarskom terenu, iskoristićemo priliku i da se upoznamo i družimo sa ljudima iz drugih klubova, tokom boravka u Pljevljima – rekla nam je Maja Vasov, sportski direktor „Jedinstva  2014“, pred polazak.

   Međunarodni turnir u ovom crnogorskom gradu, održava se u subotu, i nedelju, u Sportskom centru „Ada“, u organizaciji ŽFK Breznica i Opštine Pljevlja.

Tekst:  Slobodan  Jovanović

Foto: Privatna arhiva Maje Vasov

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline