AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 24.06.2019. | objavio Plusonline

0

Japanska delegacija u poseti kompaniji Tigar a.d.

Kompaniju Tigar a.d. u sredu 26. juna će  posetiti predstavnik kompanije „Belle Goutte“ iz Japana-dugogodišnji kupac i distributer Tigrovog Opanka iz 1935. godine.

Saradnja kompanije Tigar sa ovim kupcem započela je 2009. godine kada je bila prva poseta Fabrici Obuće u Pirotu. Tom prilikom, opanak iz 1935. bio je inspiracija za dalju saradnju, a originalno pakovanje i ime proizvoda preneto je na japansko tržište.

Pored predstavnika „Belle Goutte“ iz Japana i kompanije „Spice CoLtd“, događaju će prisustvovati i predstavnik Ambasade Japana u Srbiji.

Planiran je zajednički obilazak Fabrike sa delegacijom iz Japana, Generalnim direktorom Tigra Vladimirom Ilićem, menadžmentom Fabrike i predstavnikom Ambasade.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline