Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 24.06.2019. | objavio Plusonline

0

Japanska delegacija u poseti kompaniji Tigar a.d.

Kompaniju Tigar a.d. u sredu 26. juna će  posetiti predstavnik kompanije „Belle Goutte“ iz Japana-dugogodišnji kupac i distributer Tigrovog Opanka iz 1935. godine.

Saradnja kompanije Tigar sa ovim kupcem započela je 2009. godine kada je bila prva poseta Fabrici Obuće u Pirotu. Tom prilikom, opanak iz 1935. bio je inspiracija za dalju saradnju, a originalno pakovanje i ime proizvoda preneto je na japansko tržište.

Pored predstavnika „Belle Goutte“ iz Japana i kompanije „Spice CoLtd“, događaju će prisustvovati i predstavnik Ambasade Japana u Srbiji.

Planiran je zajednički obilazak Fabrike sa delegacijom iz Japana, Generalnim direktorom Tigra Vladimirom Ilićem, menadžmentom Fabrike i predstavnikom Ambasade.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline