Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 02.12.2019. | objavio Plusonline

0

Izložbom fotografija „France Emotion“ počelo obeležavanje 140. godišnjice Gimnazije u Pirotu

Povodom obeležavanja jubilarne, 140. godišnjce postojanja i rada pirotske Gimnazije večeras je u Galeriji „Čedomir Krstić“  otvorena internacionalna izložba fotografija četiri autora, koja je posle Beograda, Novog Sada, Niša i Kruševca stigla u Pirot. Reč je o jednoj interaktivnoj izložbi koja pomoću aplikacije i savremenih telefona uvodi posmatrača u samu fotografiju. Na fotografijama je kulturna baština Francuske koja se ovim putem može doživeti na sasvim poseban način.

Na početku, gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, najpre je pozdravio Njegovu ekselenciju, ambasadora Francuske u Beogradu, Žan Luja Falkonija, kao i prisutne učenike Gimnazije, profesore i posetioce.

Njegova ekselencija, ambasador Francuske u Beogradu, Žan Luj Falkoni, je izrazio veliko zadovoljstvo što je u Pirotu rekavši, pored ostalog, da je od samog dolaska u Beogra mnogo čuo o Pirotu, a da je ovo njegov prvi boravak u našem gradu.

Izložba će biti otvorena narednih dvadesetak dana.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline