AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 30.01.2019. | objavio Plusonline

0

Iz Budžeta Pirota 125 miliona dinara za sport

Zahvaljujući u velikoj meri, pored ostalog, i lokalnoj samoupravi za Pirot se kaže da je grad sportova. Pre svega, Pirot raspolaže izuzetno kvalitetnom sportskom infrastrukturom na kojoj mogu da pozavide i veći gradovi u Srbiji. Ove godine, kako nam je rekao Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu iz Budžeta grada za normalno funkcionisanje sportskih aktivnosti i takmičenja sportista izdvojeno je oko 125 miliona dinara što je približno na nivou iz 2018. godine.

Lokalna samouprava je pružila značajnu podršku za realizaciju Projekta „Džudo u škole“, a izdvojena su nešto veća sredstva za Atletski klub i Karate klub „Proleter“ . Takodje, Pirot konkuruše za domaćina Balkanskog prvenstva u odbojci za kadete i pionire.

Odluka o raspodeli sredstava za 2019 – Sport  LINK

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline