AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 30.01.2019. | objavio Plusonline

0

Iz Budžeta Pirota 125 miliona dinara za sport

Zahvaljujući u velikoj meri, pored ostalog, i lokalnoj samoupravi za Pirot se kaže da je grad sportova. Pre svega, Pirot raspolaže izuzetno kvalitetnom sportskom infrastrukturom na kojoj mogu da pozavide i veći gradovi u Srbiji. Ove godine, kako nam je rekao Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu iz Budžeta grada za normalno funkcionisanje sportskih aktivnosti i takmičenja sportista izdvojeno je oko 125 miliona dinara što je približno na nivou iz 2018. godine.

Lokalna samouprava je pružila značajnu podršku za realizaciju Projekta „Džudo u škole“, a izdvojena su nešto veća sredstva za Atletski klub i Karate klub „Proleter“ . Takodje, Pirot konkuruše za domaćina Balkanskog prvenstva u odbojci za kadete i pionire.

Odluka o raspodeli sredstava za 2019 – Sport  LINK

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline