AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 23.12.2017. | objavio Plusonline

0

Humanitarna akcija OŠ“Dušan Radović“ –„Borba za život“

Nema toga ko ne želi da dvoje učenika, nedavno teško povredjenih u saobraćajnoj nezgodi kod Mlekarske škole, ozdravi i da se pridruži svojim vršnjacima i drugarima na redovnom školovanju. Borba za njihov život traje i čvrsto verujemo da će biti uspešna. Upravo tim povodom OŠ „Dušan Radović“ u Pirotu organizovala je današnji turnir u malom fudbalu sa ciljem da se prikupe novčana sredstva koja će biti uplaćena na žiro račune  roditelja povredjene dece za dalje lečenje. Odigrano je nekoliko utakmica u Hali „Kej“ u trajanju po deset minuta , a svi koji su bili na tribinama imali su priliku da u kutiju, na ulazu u Halu, ostave dobrovoljan novčani prilog.

Nastavnica engleskog jezika u OŠ „Dušan Radović“ , Maja Ignjatović, koja je uz svesrdno razumevanje svojih kolega podržala učeničku inicijativu, je zadovoljna odzivom posetilaca i podrškom na koju je naišla.

Narednih dana nizom drugih aktivnosti OŠ “Dušan Radović” nastavlja svoje humanitarne akcije.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline