AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 23.12.2017. | objavio Plusonline

0

Humanitarna akcija OŠ“Dušan Radović“ –„Borba za život“

Nema toga ko ne želi da dvoje učenika, nedavno teško povredjenih u saobraćajnoj nezgodi kod Mlekarske škole, ozdravi i da se pridruži svojim vršnjacima i drugarima na redovnom školovanju. Borba za njihov život traje i čvrsto verujemo da će biti uspešna. Upravo tim povodom OŠ „Dušan Radović“ u Pirotu organizovala je današnji turnir u malom fudbalu sa ciljem da se prikupe novčana sredstva koja će biti uplaćena na žiro račune  roditelja povredjene dece za dalje lečenje. Odigrano je nekoliko utakmica u Hali „Kej“ u trajanju po deset minuta , a svi koji su bili na tribinama imali su priliku da u kutiju, na ulazu u Halu, ostave dobrovoljan novčani prilog.

Nastavnica engleskog jezika u OŠ „Dušan Radović“ , Maja Ignjatović, koja je uz svesrdno razumevanje svojih kolega podržala učeničku inicijativu, je zadovoljna odzivom posetilaca i podrškom na koju je naišla.

Narednih dana nizom drugih aktivnosti OŠ “Dušan Radović” nastavlja svoje humanitarne akcije.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline