Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 19.07.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Gradonačelnik Vladan Vasić na prijemu u Ambasadi Belgije u Beogradu

Gradonačelnik Pirota  Vladan Vasić, na poziv ambasadora Belgije u  Srbiji prisustvovao je danas na prijemu u Ambasadi povodom Dana državnosti Belgije.

Belgija inače slavi 21. jul kao nacionalni praznik, u znak sećanja na  21. jul 1831. godine, koji se smatra nastankom nezavisne belgijske  države.

Današnjem prijemu u ambasadi u Beogradu prisustvovali su diplomatski  predstavnici u Srbiji i brojne ličnosti iz javnog, političkog i  kulturnog života.

–   Bila je ovo odlična prilika za ponovni susret i razgovor sa domaćinom,  Nj.E. ambasadorom Kun Adamom, ali i sa drugim predstavnicima  diplomatskih misija u Srbiji, od kojih bih posebno istakao ambasadora  SAD-a, ambnasadore Hrvatske, Švedske, Francuske, Slovačke… Razgovarao  sam i sa Nj.E. Semom Fabricijem, Ambasadorom i šefom Delegacije Evropske  unije u Republici Srbiji, kao i sa članovima porodice Karađorđević. –  istakao je nakon prijema gradonačelnik Vasić.

Tekst i foto Gradska uprava Pirot

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline