AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 31.12.2018. | objavio Plusonline

0

Gradonačelnik Vladan Vasić organizovao tradicionalni prijem za pirotske novinare

Vladan Vasić, gradonačelnik  Pirota priredio je danas tradicionalni novogodišnji  prijem za vlasnike, direktore i glavne urednike lokalnih  medija i dopisnike. Prijemu su prisustvovali i gradonačelnikovi najbliži saradnici i pomoćnici.

Obraćajući se predstavnicima medija, gradonačelnik Vasić  u obraćanju je izrazio zadovoljstvo što su novinari pirotskih medija i dopisništava uspeli u nastojanjima da usklade svoje planove i redovno prate najvažnija dogadjanja od interesa za gradjane Pirota. 

Gradonačelnik je ocenio godinu koja je na izmaku kao stabilnu kako u finansijskom, tako i u političkom pogledu. Takodje Vasić je istakao da će u 2019. godini sredstva koja su namenjena finansiranju medija, biti povećana, ali ne, kako neki tvrde, da bi potkupljivali medije, već da bi im pomogli da se informacije o Pirotu, u Pirotu i van njega, čuju na jedan objektivan, dobar i kvalitetan način.

Gradonačelnik je, po tradiciji, podelio novogodišnje poklone novinarima.Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline