AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 31.12.2018. | objavio Plusonline

0

Gradonačelnik Vladan Vasić organizovao tradicionalni prijem za pirotske novinare

Vladan Vasić, gradonačelnik  Pirota priredio je danas tradicionalni novogodišnji  prijem za vlasnike, direktore i glavne urednike lokalnih  medija i dopisnike. Prijemu su prisustvovali i gradonačelnikovi najbliži saradnici i pomoćnici.

Obraćajući se predstavnicima medija, gradonačelnik Vasić  u obraćanju je izrazio zadovoljstvo što su novinari pirotskih medija i dopisništava uspeli u nastojanjima da usklade svoje planove i redovno prate najvažnija dogadjanja od interesa za gradjane Pirota. 

Gradonačelnik je ocenio godinu koja je na izmaku kao stabilnu kako u finansijskom, tako i u političkom pogledu. Takodje Vasić je istakao da će u 2019. godini sredstva koja su namenjena finansiranju medija, biti povećana, ali ne, kako neki tvrde, da bi potkupljivali medije, već da bi im pomogli da se informacije o Pirotu, u Pirotu i van njega, čuju na jedan objektivan, dobar i kvalitetan način.

Gradonačelnik je, po tradiciji, podelio novogodišnje poklone novinarima.Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline