AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 18.07.2018. | objavio Plusonline

0

Gradonačelnik Pirota uručio novčane nagrade najuspešnijim učenicima na republičkim takmičenjima

U Velikoj skupštinskoj Sali okupio se veliki broj najuspešnijih djaka pirotskih osnovnih i srednjih škola u pratnji  roditelja, direktora i nastavnika. Sa mnogima od njih razgovarali smo tokom prethodne školske godine, s obzirom da smo konstantno pratili njihove uspehe na takmičenjima počev od školskog do republičkog nivoa, gde su osvajali jedno od prva tri mesta, za šta su danas i novčano nagradjeni.

Prisutne su najpre pozdravili i na uspesima im čestitali pomoćnici gradonačenika za vanprivredu Milica Golubović i Bojan Randjelović.

Gradonačelnik Vladan Vasić, čestitajući im na postignutim uspesima rekao je da je ovo još jedan od načina da se pokaže da se trud isplati i da će ovo postati praksa. Značajna sredstva se već, prema Vasićevim rečima, izdvajaju za organizaciju takmičenja, za učeničke i sportske stipendije, ali i za rad škola i vrtića, kao i usavršavanje nastavnog kadra. Cilj nam je promocija uspešnih dečaka i devojčica, istakao je Vasić.

Nagrade je, kako su govornici već i najavili, primilo 53 učenika kaoji su osvojili neko od prva tri mesta na republičkim ali i medjunarodnim takmičenjima. Nagradjeni su takodje i učenici Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški”.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline