AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.08.2019. | objavio Plusonline

0

Gradinu ovog vikenda prešlo 116.000 putnika. Danas zadržavanja do 15 minuta

Od jutros na najfrekventnijim putnim pravcima manji je intenzitet saobraćaja, kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Prema poslednjim informacijma koje smo dobili od Emila Petrova, šefa putničkog saobraćaja na graničnom prelazu Gradina, putnička vozila i na izlazu i na izlazu čekaju  oko petnaestak minuta.

  • Još jedan vikend je za nama koji je prošao u znaku pojačanog saobraćaja i sa velikim brojem vozila. Državnu granicu u prethodna tri dana prešlo je oko 116.000 putnika, od toga izašlo 57.000 u 19.000 vozila, u zemlju ušlo 59.000 putnika u 23.000 vozila. Polako imamo smenu putnika, tako da od ovog vikenda očekujemo veći broj putnika na ulazu u zemlju. Prema statističkim podacima, od početka godine do sada državnu granicu na Gradini prešlo je blizu 300.000 putnika manje nego za isti period prošle godine, kaže Petrov.

Ulaz u Srbiju u 12 časova

Izlaz iz Srbije u 12 časova

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije” nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline