Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.08.2019. | objavio Plusonline

0

Gradinu ovog vikenda prešlo 116.000 putnika. Danas zadržavanja do 15 minuta

Od jutros na najfrekventnijim putnim pravcima manji je intenzitet saobraćaja, kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Prema poslednjim informacijma koje smo dobili od Emila Petrova, šefa putničkog saobraćaja na graničnom prelazu Gradina, putnička vozila i na izlazu i na izlazu čekaju  oko petnaestak minuta.

  • Još jedan vikend je za nama koji je prošao u znaku pojačanog saobraćaja i sa velikim brojem vozila. Državnu granicu u prethodna tri dana prešlo je oko 116.000 putnika, od toga izašlo 57.000 u 19.000 vozila, u zemlju ušlo 59.000 putnika u 23.000 vozila. Polako imamo smenu putnika, tako da od ovog vikenda očekujemo veći broj putnika na ulazu u zemlju. Prema statističkim podacima, od početka godine do sada državnu granicu na Gradini prešlo je blizu 300.000 putnika manje nego za isti period prošle godine, kaže Petrov.

Ulaz u Srbiju u 12 časova

Izlaz iz Srbije u 12 časova

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije” nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline