AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 21.11.2018. | objavio Plusonline

0

Grad Pirot započeo proces izrade Lokalnog ekološkog akcionog plana za period 2019-2023. godine

U gradskoj upravi grada Pirota će se u ponedeljak, 26. novembra  održati prvi sastanak za izradu Lokalnog ekološkog akcionog plana (LEAP) grada Pirota za period 2019. -2023. godine.

Sastanak će održati koordinator radne grupe za izradu LEAP sa konsultantima Aurora green d.o.o. iz Beograda, angažovanim na izradi LEAP, i tom prilikom će se izabrati članovi radne grupe za izradu dokumenta koji će učestvovati kao predstavnici institucija, javnih preduzeća, privrede i mesnih zajednica grada Pirota.
Cilj LEAP je da analitičkim metodama prepozna aktuelne probleme u oblasti životne sredine na teritoriji grada i akcionim planom usmeri gradske resurse ka rešavanju istih, kao i ka izgradnji kapaciteta za upravljanje promenama od uticaja na kvalitet životne sredine i zdravlje stanovnika Pirota u budućnosti.
Participativni karakter dokumenta postići će se kroz niz aktivnosti namenjenih lokalnoj zajednici, koji će pratiti proces izrade LEAP-a.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑