AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 21.11.2018. | objavio Plusonline

0

Grad Pirot započeo proces izrade Lokalnog ekološkog akcionog plana za period 2019-2023. godine

U gradskoj upravi grada Pirota će se u ponedeljak, 26. novembra  održati prvi sastanak za izradu Lokalnog ekološkog akcionog plana (LEAP) grada Pirota za period 2019. -2023. godine.

Sastanak će održati koordinator radne grupe za izradu LEAP sa konsultantima Aurora green d.o.o. iz Beograda, angažovanim na izradi LEAP, i tom prilikom će se izabrati članovi radne grupe za izradu dokumenta koji će učestvovati kao predstavnici institucija, javnih preduzeća, privrede i mesnih zajednica grada Pirota.
Cilj LEAP je da analitičkim metodama prepozna aktuelne probleme u oblasti životne sredine na teritoriji grada i akcionim planom usmeri gradske resurse ka rešavanju istih, kao i ka izgradnji kapaciteta za upravljanje promenama od uticaja na kvalitet životne sredine i zdravlje stanovnika Pirota u budućnosti.
Participativni karakter dokumenta postići će se kroz niz aktivnosti namenjenih lokalnoj zajednici, koji će pratiti proces izrade LEAP-a.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline