AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.05.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Grad obezbedio infrastrukturu, sada je na potezu Lidl

Na svečanom obeležavanju početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa ZAPADNI KEJ, gradonačelnik Pirota Vladan Vasić rekao je da je prema planu predvidjeno da se u blizini ovog komplesa gradi Lidl, o čemu smo ranije izveštavali. Prema Vasićevim rečima, sve što je bilo potrebno i navedeno kao preduslov za početak izgradnje gradska uprava je ispunila, probijena je ulica, postavljena je vodovodna i kanalizaciona mreža, uredjena rasveta.

Vasić je kazao da je Gradska uprava spremna da izadje u susret svim investitorima koji žele da ulažu. S tim u vezi uskoro će biti doneta odluka o prodaji zemljišta investitorima u Industrijskom parku gde je zemljište već kompletno infrastrukturno opremljeno.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline