AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.05.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Grad obezbedio infrastrukturu, sada je na potezu Lidl

Na svečanom obeležavanju početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa ZAPADNI KEJ, gradonačelnik Pirota Vladan Vasić rekao je da je prema planu predvidjeno da se u blizini ovog komplesa gradi Lidl, o čemu smo ranije izveštavali. Prema Vasićevim rečima, sve što je bilo potrebno i navedeno kao preduslov za početak izgradnje gradska uprava je ispunila, probijena je ulica, postavljena je vodovodna i kanalizaciona mreža, uredjena rasveta.

Vasić je kazao da je Gradska uprava spremna da izadje u susret svim investitorima koji žele da ulažu. S tim u vezi uskoro će biti doneta odluka o prodaji zemljišta investitorima u Industrijskom parku gde je zemljište već kompletno infrastrukturno opremljeno.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline