Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.11.2019. | objavio Plusonline

0

Gosti iz Kuršumlije pružili čvrst otpor, ali na kraju ubedljiva pobeda Piroćanaca

Treća Futsal liga Srbije – Istok

4.kolo

Pirot: KMF Pirot – KMF “Bele crkve” 5:1 (0:1)

KMF Pirot: Despotović, Krstić, Simonov, Milošević, Pejčić, Đorđević, L. Filipović, Mančić, L. Filipović, Nikolić.

Strelci za KMF “Pirot” : Krstić u 26. min, Milošević u 30. i Pejčić u 34. i 40. minutu. Autogol golmana gostiju u 31. minutu.

Fudbaleri malog fudbala “Bele crkve” pokazali su u Hali “Kej” u Pirotu veliku borbenost i da umeju da igraju fudbal. U prvom poluvremenu ravnopravan odnos snaga, a gosti su imali više sreće i poveli sa jedan nula što je i rezultat prvog dela igre. U drugom poluvremenu potpuna domibnacija domaćih fudbalera. Gosti koji na klupi nisu imali rezervne igrače gube koncentraciju usled umora i Piroćanci rutinski privode utakmicu kraju sa pet golova u mreži protivnika.

Trener domaće ekipe, Slobodan Ristić, kaže da je utakmica bila teška i da je pobeda veoma važna u trci za plasman u viši rang.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline