Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 01.06.2019. | objavio Plusonline

0

Gimnastičarke GK “Soko 2011” na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu postižu izuzetne rezultate

Na Prvenstvu Srbije u A programu u Novom Sadu juniorke Gimnastičkog kluba “Soko 2011” osvojile su 1. mesto ekipno u sastavu: Milica Golubović, Nikolina Ilić i Milica Mladenović. One su pobedile u nadmetanju za najsjajnije odličje GK “Beograd”.

Svojim pojedinačnim rezultatima naše gimnastičarke izborile su plasmane u finalu po spravama.

U kategoriji seniorki Nađa Panić zauzela je pojedinačno 4. mesto u višeboju, a Emilija Nikolić 7. mesto gde su plasmanima uspele da izbore finala na svim spravama.

U kategoriji kadetkinja GK “Soko 2011” zauzeo je 4. mesto gde se najviše istakla Mila Nikolić koja je izborila finala na gredi i preskoku.

U kategoriji pionirki zauzeli su 4. mesto gde je za malo izmaklo bronzano odličje.

Ekipe na Prvenstvu države predvodi trener Slobodan Stefanović koji kaže da su prvog dana u višeboju postignuti jako dobri rezultati koji pirotske takmičare svrstavaju u sam vrh gimnastičkog sporta Srbije. Ukupno je iz GK “Soko 2011” nastupilo 12 takmičarki po kategorijama, a danas je na programu finale i borba za pojedinačna odličja po spravama.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline