AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.08.2018. | objavio Plusonline

0

Fudbalerke Jedinstva 2014. počele pripreme – Dobra atmosfera za veći plasman

Poslednjeg dana jula sa pripremama za novu sezonu krenule su i fudbalerke ŽFK Jedinstvo 2014. U prošlom prvenstvu seniorke su bile pete u Drugoj ligi, dok su mlađe igračice završile na drugom mestu u Razvojnoj ligi. Prozivku su dočekale u lepom raspoloženju i sa istim ambicijama krenule ka petoj takmičarskoj godini, od postojanja kluba.

   Za sada treniraju u kraćem sastavu, mnoge su na letovanju, tako da će biti kompletne tek narednih dana. U igračkom sastavu nema promena i svi u klubu očekuju da i sada postignu lepe rezultate.

  Poznat je i raspored utakmica za 2018/19. godinu. Razvojna liga počinje poslednjeg vikenda ovog meseca, kada naše mlade fudbalerke u prva dva kola gostuju. Prvi meč za bodove igraju 24. avgusta u Rekovcu, a nedelju dana kasnije u Jagodini, dok seniorke u prvom kolu dočekuju vršnjakinje ovog kluba, početkom septembra.

   Tokom proslave Dana grada, ŽFK Jedinstvo će organizovati prvi Međunarodni memorijalni turnir na kome, pored našeg kluba, učestvuju i dve ekipe iz susedne Bugarske i ŽFK Zemun. Turnir se igra  25. i 26. avgusta, u čast  preminulog Bojana Đurovića – Đure, osnivača, prvog i počasnog člana našeg kluba.

*Tekst: Slobodan Jovanović; Foto: Goran Džunić

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑