AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.12.2018. | objavio Plusonline

0

Ekskluzivno! Mukanović se vraća u KK Pirot! Sanele, dobro se vratio kući!

    Sport je to! Bili smo tužni, da li ljuti, razočarani, kada je 10. februara ove godine, u dresu Novog Pazara, Sanel Mukanović tri sekunde pre kraja trojkom doneo pobedu svom timu!

    Da, bili smo ljuti, ali život je često surov, košarka takodje. Sanel Mukanović je tada igrao samo košarku,  igrao kao profesionalac u Klubu koji ga je doveo da se bori i natapa njihov dres. A mi smo bili ljuti, razočarani jer nam je KK Pirot u srcu!

    Sanel Mukanović je kao košarkaš Pirota, kapiten, ostavio dubok trag u našem gradu i kao čovek i košarkaš. Koliko li je pobeda pirotskom timu doneo svojim koševima. On, Raške, Penda, Rajče, Dule, Skansi…

 Dušan Dimitrijević, predsednik Kluba, sinoć mi je poslao poruku da pregovori da se Sanel Mukanović vrati idu dobro! Nadao se da će biti sve u redu. Danas mi je poslao poruku da je Sanel u putu i da će večeras, kao igrač Pirota, ponovo, biti na treningu! Sanel, Raške, ovi momci koji su stigli, svi zajedno, napraviće, ubedjeni smo, ponovo onu staru pobedničku atmosferu!

Ljudski je, izviniti se za grešku, učiniti korak koji će vratiti staro prijateljstvo, poštovanje, atmosferu. Poslao sam poruku!

Sanele dobro došao!
Život je čudo!
Idemo dalje!
Samo napred!
Znam i tebi je srce u Pirotu!!

   Nisu prošla ni dva minuta Sanel je odgovorio!

Hvala, bolje vas našao!

Planirao sam da vas zovem kad dodjem, u putu sam trenutno.

Čujemo se i vidimo!

Teška je situacija ali nema predaje!

    Nadalje je sve išlo još interesantnije. Dušan Lilić, nekadašnji klupski drug i dobar prijatelj Sanela Mukanovića, koji studira u Nišu, dočekao je Sanela. Poslao nam je sliku, kao dobru najavu naše priče.

Sanel Mukanović i Dušan Lilić

  Za Pirot, za pirotsku košarku, za pirotski sport, za još bolje igre i atmosferu u pirotskom timu, povratak Sanela Mukanovića znači mnogo.

 Sanele, dobro se vratio kući!!

*********************************************

EKSKLUZIVNO: Sanel Mukanović se vraća u KK Pirot

 Preuzeto sa portala Indeksonline.rs

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline