Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.11.2019. | objavio Plusonline

0

Ekonomska škola Pirot priprema plan upisa za sledeću školsku godinu

Od ove godine sve srednje škole su uvele elektronski dnevnik. U razgovoru sa direktorom Ekonomske škole, Marjanom Ćirićem, čuli smo da je to od ove školske godine zvanična procedura vođenja evidencije učenika i svih elemenata nastave. Ćirić je dodao da je školska godina počela bez ikakvih problema, dobili su i upisali isti broj odeljenja i nije bilo problema sa tehnološkim viškovima.

Kada su u pitanju aktuelnosti u školi ovih dana se radi na planu upisa za narednu školsku godinu.

Polovinom decembra na sednici Nastavničkog veća biće dat predlog plana upisa, ali s obzirom na trenutno stanje u školi, Ćirić ne očekuje izmene po tom pitanju.

Direktor Ekonomske škole Marjan Ćirić istakao je da se i profesori konstantno usavršavaju u čemu im u velikoj meri pomaže lokalna samouprava. Ekonomska škola je 8. i 9. novembra organizovala seminar pod nazivom “Emocionalni aspekti i motivacija za školsko učenje” koji je prošlo 30 polaznika.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline