AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 11.10.2018. | objavio Plusonline

0

“Dunav” omogućava dobrovoljno zdravstveno osiguranje za slučaj oboljenja od raka

Kompanija Dunav osiguranja uvela je prošle godine još jednu vrstu zdravstvenog osiguranja “Cancer protection”. O ovim detaljima za Plus onlajn govorila je Irena Đorđević iz Filijale Dunav osiguranja u Pirotu.

Prema njenim rečima osiguranje za slučaj oboljenja od raka podrazumeva jednokratnu isplatu osigurane sume u slučaju da osiguranik tokom peroda osiguranja  prvi put oboli od raka, a omogućeno je i pribavljanje drugog lekarskog mišljenja koje se odnosi na postavljenu dijagnozu raka i način lečenja.

Po podnetom zahtevu i nakon određene procedure osiguravač je u obavezi, kaže Irena Đorđević, da isplati deo ili celokupnu sumu osiguranja. Ona je dodala da osiguranje može da bude u visini od 500.000, million, tri miliona ili pet miliona dinara, pri čemu cena zavisi od godina starosti.

Polisa zdravstvenog osiguranja za slučaj oboljenja od raka može da se ugovori kao individualna i kolektivna. Irena Đorđević je ovom prilikom objasnila da je individualna za period od jedne do pet godina, a kolektivna na period od jedne godine.

Građani kojima je potrebna ova vrsta osiguranja detaljnije se mogu informisati o tome na telefone 010/311-277, 010/343-256 ili lično u prostorijama Dunav osiguranja.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline