Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 05.04.2019. | objavio Plusonline

0

Drugi o nama: Uroš Mijalković i reprezentacija Srbije kandidati za Tokijo. U subotu doček u Pirotu

   Veliki uspeh koji je naša reprezentacija, predvodjena kapitenom Urošem Mijalkovićem, trostrukim prvakom Srbije, postigla osvajanjem srebrne medalje na Prvenstvu Evrope u Gvadalahari, odjeknuo je u sportskim krugovima u Srbiji.

   Jedini sportski list “Sportski žurnal” objavio je juče na pola strane tekst o našim šampionima.

    Uroš Mijalković, naš šampion, da podsetimo, posle proglašenja pobednika poslao nam je video izjavu, specijalno za Portal  Plus online, koju ćemo sa zadovoljstvom i ponosom objaviti ponovo.

 Karate fedaracija Srbije objavila je termine značajnih takmičenja do kraja aprila .

13.04.2019. Trofej Srbije – Zlatni pojas – kadeti, juniori, mlađi seniori, seniori, Čačak
19-21.04.2019. WKF karate 1 Premijer liga,  Rabat, Maroko

  Nenad Djordjević, trener našeg šampiona kaže da raspoloženje medju prijateljima našeg šampiona, članovima Karate kluba Proleter, sportskih radnika u Pirotu nije prestalo.

  • Radujemo se, prosto još uvek nesvesni koliko je to značajan uspeh za srpski i pirotski sport. Konkurencija na Evropskom prvenstvu bila je žestoka. Naša ekipa bila je u podmladjenom sastavu, a Uroš kao kapiten uspeo je da sa iskusnijim takmičarima, podigne atmosferu koja je nosila naše takmičare do srebrne medalje. Turci su nastupili u najjačem sastavu i više se nije moglo. Uz to, umor, psihički su već bili ispražnjeni, uticao je da naš tim ne uspe u finalu, kaže Nenad Djordjević.

    Uroš Mijalković nam je jutros rekao da će u subotu biti u Pirotu. Karate klub Proleter sutra će na Omladinskom stadionu, rekao nam je Neša Djordjević, upriličiti doček našem šampionu, veče posvećeno velikom uspehu naših karatista, predvodjenih kapitenom, Piroćancem Urošem Mijalkovićem.

Karate klub je uputio poziv ljubiteljima sporta da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline