Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 30.08.2019. | objavio Plusonline

0

Dr Tatjana Vidanović: Voda u Nišavi je treće kategorije, dobra je za kupanje! Razlozi za uginulu ribu su visoke temperature i nizak vodostaj!

Nedavno smo objavili video snimke sa Nišave. Zvali su nas ribolovci da snimimo uginule ribe. Uradili smo to u dva navrata, jer je uginulih riba nekoliko dana. Evo kako je izgledalo!

 

          Tatjana Vidanović, načelnica Odeljenja za higijenu i humanu ekologiju Zavoda za javno zdravlje Pirot sa kojom smo tada razgovarali o kvalitetu vode za piće, najavila je da će uzorkovanje biti uradjeno za desetak dana.

        Danas, petak, 30.avgust, naš novinar, zahvaljujući ljubaznosti dr specijaliste Tanje Vidanović, razgovarao je o rezultatima uzorkovanja vode u Nišavi. Prema rečima dr Vidanović, voda u Nišavi je treće klase što znači da je dobra za kupanje i rekreaciju.

Voda iz Nišave uzorkovana je kod Ljubavnog mosta.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline