Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Dogovorena saradnja. Marko Vidojević šef Stručnog štaba pirotskog prvoligaša i u narednoj sezoni!

U senci velikog slavlja na Stadionu kraj Nišave, ostao je razgovor Zorana Nikolića, predsednika Radničkog, sa Markom Vidojevićem, jednim od najuspešnijih trenera u istoriji Radničkog. 

Od 6. oktobra i utakmice u Paraćinu krenula je serija utakmica koja će Radnički, od minus sedam u jednom trenutku, dovesti na prvo mesto. Negativan bilans, ne da je anuliran, već je u odnosu na Varvarince  “pretvoren” u neviđeni do sada u Pirotu, plus od 12 bodova. Marko Vidojević, njegovi saradnici i momci koji su s ponosom, ne štedeći se, nosili “beli” dres na 26 utakmica, slavili su u 23, dali  82 gola, primili   samo 13 . Aca Stojković, “pirotski mister gol” postigao je 33 gola.

Tokom razgovora Nikolića i Vidojevića, dogovoreni su svi detalji nastavka saradnje. Vidojević će potpisati ugovor  na godinu dana, vodiće pirotskog prvoligaša u Prvoj ligi u sezoni 2019-2020.

  • Brzo smo našli zajednička rešenja, nije bilo nekih posebnih pregovora. Predsednik je smatrao da je dobro da se kontinuitet nastavi, jer smo obostrano dobro saradjivali, što je dovoljan zalog za dalje! Naravno da ćemo u narednom periodu dogovarati ostale detalje, kadrovska rešenja u ekipi, u stručnom kadru, jer u narednoj sezoni Radnički u svim segmentima, mora da bude mnogo jači, rekao nam je Marko Vidojević, šef Stručnog štaba Radničkog.

Narednih desetak dana očekuje se transfer lista, koja će sigurno zavisiti i od pojačanja koje će Klub dovesti .

    Ostali detalji o početku priprema, o eventualnim kadrovskim rešenjima, direktoru Kluba, sportskom direktoru, generalnom sekretaru, dogovaraće se, takodje, veoma brzo. Najavljena je stidljivo i Skupština Kluba.

  Radnički mora  organizaciono, finansijski i kadrovski mnogo jači da dočeka početak prvenstva Prve lige.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline