Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.06.2019. | objavio Plusonline

0

Dodeljene nagrade i priznanja najboljim učenicima OŠ “8. septembar” Pirot

U Osnovnoj školi “8. septembar” danas je upriličena svečana dodela nagrada i priznanja učenicima koji su tokom protekle školske godine otvarili zapažene rezultate na takmičenjima.

Direktorka Škole, Olgica Najdanović, rekla je za Plus onlajn da završavajuu školsku godinu sa izuzetnim uspesima učenika. Na republičkim takmičenjima učestvovalo je 58 učenika,  na okružnim 492 i na opštinskim 358 učenika.

Sa odličnim uspehom ove godine na nivou cele škole završilo je preko 400 učenika. Olgica Najdanović je istakla da su izuzetno zadovoljni i nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

Kada su u pitanju osmaci direktorka Škole kaže da su ispratili jednu dobru generaciju koja je na završnom ispitu pokazala da će izgraditi svoju budućnost.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline