Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.10.2018. | objavio Plusonline

0

Dečja nedelja u vrtiću „Prvomajski cvet“, Predškolsku ustanovu „Čika Jova Zmaj“ posetila Nena Radovanović iz Školske uprave Niš

Predškolska ustanova „Čika Jova Zmaj“ obeležava Dečju nedelju nizom aktivnosti. Danas su u dvorištu vrtića „Prvomajski cvet“ održane socijalne, kooperativne i ekološke igre i aktivnosti. U ovim aktivnostima učestvovale su četiri grupe pripremnog predškolskog programa.

O ovim aktivnostima, u izjavi za medije, govorila je rukovodilac vrtića „Prvomajski cvet“, Ana Marija Vasilov. Naziv aktivnosti je „Igram se i rastem zdravo, bezbednost je moje pravo“, a pored ostalih ekološka aktivnost podrazumeva sadnju cveća u dvorištu vrtića, rekla je Vasilov.

Danas je Predškolsku ustanovu posetila i Nena Radovanović, prosvetni savetnik Školske uprave Niš. Ona je zajedno sa direktorkom propratila aktivnosti u vrtiću „Prvomajski cvet“.

Nena Radovanović je ovom prilikom istakla da je zadovoljna onim što vidi u predškolskoj ustanovi u Pirotu jer se od njene poslednje posete mnogo toga promenilo, a sve je prilagođeno potrebama mališana i roditelja.

Direktorka Milka Colić kaže da je posle rekonstrukcije jednog dela objekta „Prvomajski cvet“ broj dece preko 320. U okviru programa obeležavanja Dečje nedelje u planu je i obilazak vaspitne grupe u Temskoj gde će odneti igračke i družiti se sa decom i roditeljima.

Posle obilaska u Temskoj dobili smo fotografije sa događaja. 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline