Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 09.10.2019. | objavio Plusonline

0

Dečija nedelja: Igra slika i osmeha u Školi Dušan Radović

U OŠ „Dušan Radović“ u Pirotu je 08.10.2019. godine održano niz aktivnosti povodom Dečije nedelje koja se ove godine organizuje pod sloganom „Da pravo svako-dete uživa lako“. Tim povodom učenicima, nastavnicima i roditeljima se obratila direktor škole Nataša Branković.

Učenici od prvog do četvrtog razreda su , sa svojim učiteljima i roditeljima, na likovnim radionicama i kroz različite igre učili i podsećali se dečijih prava i obaveza.

U radionicama su učestvovala deca i vaspitačice iz vrtića „Prvomajski cvet“. Na radionici učeničkog parlamenta učenici sedmog i osmog razreda su prezentovali deci iz vrtića „Prvomajski cvet“ koja su prava i odgovornosti dece, razgovarali sa njima o tome, i likovno predstavljali. Takođe, u saradnji sa Visokom školom strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, učenici naše škole su sa profesorkama Bojanom Nikolić, Draganom Dragutinović i sa nastavnikom Bogdanom Đorđevićem oslikavali mural na zid škole.

Tekst i video materijal Dejan Kocić-OŠ Dušan Radović

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline