AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 20.12.2018. | objavio Plusonline

0

Danas je dan Kompanije Tigar ad. Pirotski gigant na putu povratka medju svetske kompanije koje proizvode visoko kvalitetnu gumenu obuću i tehničku robu!

Danas Tigar ad obeležava 83. godinu postojanja.

   Ova Kompanija prošla je kroz različite periode razvoja. Poslednju deceniju suočava se s brojnim problemima. Uvodjenjem UPPR-a i hrabrim poslovnim potezima proteklih godina, najstarija Kompanija u našem gradu, krenula je putem oporavka. Ovo Akcionarsko društvo  posluje sa tri entiteta, fabrika Obuće, Tehničke robe i hemijskih proizvoda.

U okviru o  Kompanije izrađuju se visokokvalitetne gumene čizme (zaštitne, radničke, modne, kao i čizme za lov i ribolov) gumeno-tehnička roba (gumeni profili i cevi, fleksi cevi, proizvodi za rudarstvo, brodogradnju, auto i avio-industriju), lopte i sportski rekviziti i proizvodi od gumenog reciklata. U fabrici hemijskih proizvoda posebno se izdvajaju poliuretanski podovi, prvenstveno namenjeni kompanijama sa HACCP standardom, kao i razne vrste lepkova.

Kvalitet proizvoda u skladu je sa EU standardima, a ključne grupe proizvoda su sertifikovane od strane vodećih međunarodnih akreditacionih institucija.

Politike kvaliteta i zaštite životne sredine ugrađene su u osnove poslovne politike i imaju punu primenu kroz poštovanje standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Kompanija je lider u proizvodnji gumene obuće u regionu.

Povodom Dana Tigra,  generalni direktor Vladimir Ilić, u ponedeljak, 24. decembra održaće Konferenciju za novinare .

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline