Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 28.11.2018. | objavio Plusonline

0

Da li je zima samo “svratila”?

Pirot se danas ponovo zabeleo. S obzirom da nije palo mnogo snega, a i temperatura je iznad nule, na putevima nema većih problema. Oko 10 časova obišli smo ulice sa najvećom frekvencijom vozila.

Na kolovozu nema snega, on se brzo topi i stvara veliku količinu vode koja se zadržava na ulicama. Zbog toga je potrebno voziti sporije, posebno kada prolazite pored pešaka.

Radnici Komunalca svuda su u gradu, uklanjaju sneg sa kolovoza i regulišu slivanje vode ka slivnicima.

Zabeležili smo stanje na Kružnom putu i Drugom ringu.

Prognostičari su za danas najavili oblačno i hladnije vreme, kao i da će u većini krajeva biti susnežice i snega, uz formiranje snežnog pokrivača koji će u većini mesta biti oko pet centimetara, u jugozapadnim i centralnim krajevima više. Vetar slab i umeren. Najviša dnevna temperatura od 0 do 5 stepeni.

Vreme sutra hladno uz delimično razvedravanje, ujutru na jugu i istoku slab sneg, vetar u pojačanju.

Petak, 30. novembar, će biti najhladniji dan, a s obzirom da će tokom noći temperatura biti u minusu sneg će se zadržati do kraja nedelje. Toplije će biti od ponedeljka.

Prema dugoročnoj prognozi do 8. decembra očekuje se hladnije vreme i susnežica. Srednja dnevna temperatura biće ispod višegodišnjeg proseka. Do sredine decembra biće hladnije vreme sa pojavom kiše, susnežice ili snega.

Vreme u Pirotu u narednih sedam dana – Weather2umbrella

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline