AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.02.2019. | objavio Plusonline

0

Da li je Marko Vidojević na putu da napravi tim za Prvu ligu!? Prva provera pirotskog Radničkog u subotu protiv Sindjelića !

  Posle otkazivanja utakmice sa ekipom Mladosti iz Medoševca, pirotski srpskoligaš će konačno imati priliku da se predstavi ljubiteljima fudbala.

  Fudbaleri Radničkog u subotu otvaraju novu sezonu. Protivnik ekipe Marka Vidojevića biće srpskoligaš Sindjelić iz Niša.

  Kako je danas poslednji dan prelaznog roka u Klubu nastoje da pronadju još neka pojačanja, s obzirom da je ekipu napustilo sedam fudbalera. Do odredjenog  nesporazuma došlo je u dogovoru sa bekom Ćirkovićem, koga je niški superligaš ustupio Radničkom i koji je u prvom delu prvenstva igrao za pirotski tim. 

   Kako je danas poslednji dan prelaznog roka, čini se da značajnijih izmena, pojačanja, više neće biti. Što je uradjeno – uradjeno!

   Marko Vidojević se još uvek ne izjašnjava o pojačanjima. Čekaju se utakmice, a i neki su na treninzima nekoliko dana!

   Od početka priprema u Radnički su došli Stanković Vlasina, Veličković Dubočica i Ilić Sloboda Užice. Ovih dana  stigli  su Pobulić Radnički Novi Beograd, Petković Smederevo i golman Koković Sindjelić. Saradnju sa Radničkim produžio je i mladi, talentovani golman Zvezdan Cvetanović. Priključeni su iz podmlatka Kamenović,  Lučić, Petrović i Filipović,

   Utakmica  Radnički – Sindjelić igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 14 časova.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline