AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.02.2019. | objavio Plusonline

0

Da li je Marko Vidojević na putu da napravi tim za Prvu ligu!? Prva provera pirotskog Radničkog u subotu protiv Sindjelića !

  Posle otkazivanja utakmice sa ekipom Mladosti iz Medoševca, pirotski srpskoligaš će konačno imati priliku da se predstavi ljubiteljima fudbala.

  Fudbaleri Radničkog u subotu otvaraju novu sezonu. Protivnik ekipe Marka Vidojevića biće srpskoligaš Sindjelić iz Niša.

  Kako je danas poslednji dan prelaznog roka u Klubu nastoje da pronadju još neka pojačanja, s obzirom da je ekipu napustilo sedam fudbalera. Do odredjenog  nesporazuma došlo je u dogovoru sa bekom Ćirkovićem, koga je niški superligaš ustupio Radničkom i koji je u prvom delu prvenstva igrao za pirotski tim. 

   Kako je danas poslednji dan prelaznog roka, čini se da značajnijih izmena, pojačanja, više neće biti. Što je uradjeno – uradjeno!

   Marko Vidojević se još uvek ne izjašnjava o pojačanjima. Čekaju se utakmice, a i neki su na treninzima nekoliko dana!

   Od početka priprema u Radnički su došli Stanković Vlasina, Veličković Dubočica i Ilić Sloboda Užice. Ovih dana  stigli  su Pobulić Radnički Novi Beograd, Petković Smederevo i golman Koković Sindjelić. Saradnju sa Radničkim produžio je i mladi, talentovani golman Zvezdan Cvetanović. Priključeni su iz podmlatka Kamenović,  Lučić, Petrović i Filipović,

   Utakmica  Radnički – Sindjelić igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 14 časova.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline