Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 30.03.2017. | objavio Plusonline

0

Budite kreativni, prijavite program za Pirotsko leto! Poslednji dan za vašu kreaciju je petak 31. mart

Konkurs za prijavu programa koji će se realizovati u okviru ovogodišnje manifestacije Pirotsko leto otvoren je do sutra, 31. marta. Sredstva namenjena za finansiranje projekata u kulturi za Pirotsko leto iznose 1.470.000 dinara i  obezbeđena su u budžetu Grada Pirota.

Direktor Doma kulture, Miško Ćirić, pozvao je sve zainteresovane građane da se prijave za Pirotsko leto sa svojim projektima. Pravo učešća na Konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija ili jedinica lokalne samouprave.

Kako je navedeno u Javnom pozivu, učesnik konkursa može učestvovati sa više projekata, projekat se mora realizovati na teritoriji Grada Pirota i u periodu od 01. jula do 30. avgusta.

Kompletan tekst Konkursa možete pogledati OVDE.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline