Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 12.07.2019. | objavio Plusonline

0

Bojan Panajotović: Radimo da Tanasko Rajić bude medju najboljim ekipama u Zoni!

    Rukovodstvo Fudbalskog saveza Regiona Istočne Sarbije nedavno se odlučilo za novu reorganizaciju takmičenja. Izmene su utoliko što je došlo do “geografskih promena”!  Naime, timovi iz Pirotskog okruga ubuduće neće igrati u grupi sa niškim, leskovačkim, vranjskim ekipama, već se “sele” na Istok, protivnici će im biti ekipe iz zaječarskog, borskog, negotinskog  područja .

   Inače, broj ekipa iz našeg Okruga nikada nije bio veći. Takmičiće se  Balkanski Dimitrovgrad, Tanasko Rajić i Jedinstvo Pirot, Lužnica Babušnica i Rajko Mitić Bela Palanka.

    Prve vesti iz pirotskih klubova su stigle. Izabrani su novi treneri, prelazni rok je u toku, tako da će u novu sezonu i Tanasko Rajić i Jedinstvo u izmenjenim sastavima, sa novim trenerima. Da li i uspešniji videćemo.

    Juče smo bili u Naselju Tanasko Rajić. Na terenu kraj Kasarne, pod rukovodstvom novog trenera  Bojana Panajotovića, radili su fudbaleri  FK Tanasko Rajić.

    Bojan Panajotović je iz Jedinstva prešao u Tanasko Rajić. On o tome ne želi da pravi slučaj, jer je tako normalno da i treneri, kao i fudbaleri menjaju klubove . Ne govori loše o sredini u kojoj je ranije radio, šta više, smatra da se u Jedinstvu radilo dobro i da je plasman rezultat aktivnosti svih.

  Panajotović  očekuje da problem odsutnosti fudbalera zbog posla i škole, neće biti u toj meri izražen i da će ekipa moći da nastupa u kompletnom sastavu na većini utakmica.

    Prvenstvo u novoformiranim zonama počinje sredinom avgusta!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline