Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 12.07.2019. | objavio Plusonline

0

Bojan Panajotović: Radimo da Tanasko Rajić bude medju najboljim ekipama u Zoni!

    Rukovodstvo Fudbalskog saveza Regiona Istočne Sarbije nedavno se odlučilo za novu reorganizaciju takmičenja. Izmene su utoliko što je došlo do “geografskih promena”!  Naime, timovi iz Pirotskog okruga ubuduće neće igrati u grupi sa niškim, leskovačkim, vranjskim ekipama, već se “sele” na Istok, protivnici će im biti ekipe iz zaječarskog, borskog, negotinskog  područja .

   Inače, broj ekipa iz našeg Okruga nikada nije bio veći. Takmičiće se  Balkanski Dimitrovgrad, Tanasko Rajić i Jedinstvo Pirot, Lužnica Babušnica i Rajko Mitić Bela Palanka.

    Prve vesti iz pirotskih klubova su stigle. Izabrani su novi treneri, prelazni rok je u toku, tako da će u novu sezonu i Tanasko Rajić i Jedinstvo u izmenjenim sastavima, sa novim trenerima. Da li i uspešniji videćemo.

    Juče smo bili u Naselju Tanasko Rajić. Na terenu kraj Kasarne, pod rukovodstvom novog trenera  Bojana Panajotovića, radili su fudbaleri  FK Tanasko Rajić.

    Bojan Panajotović je iz Jedinstva prešao u Tanasko Rajić. On o tome ne želi da pravi slučaj, jer je tako normalno da i treneri, kao i fudbaleri menjaju klubove . Ne govori loše o sredini u kojoj je ranije radio, šta više, smatra da se u Jedinstvu radilo dobro i da je plasman rezultat aktivnosti svih.

  Panajotović  očekuje da problem odsutnosti fudbalera zbog posla i škole, neće biti u toj meri izražen i da će ekipa moći da nastupa u kompletnom sastavu na većini utakmica.

    Prvenstvo u novoformiranim zonama počinje sredinom avgusta!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline