AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 17.01.2019. | objavio Plusonline

0

Bogat program pirotske galerije u 2019. godini, među autorima najviše Piroćanaca

Galerija „Čedomir Krstić“ u 2018. godini je prevazišla planirani program. Direktorka Radmila Vlatković kaže da je zadovoljna izvršenjem programa za prethodnu godinu i da je izložbena delatnost bila na zavidnom nivou. Ovom prilikom Vlatković je posebno istakla ostvarenu saradnju sa četiri ambasade.

Kada je u pitanju program Galerije za ovu godinu na konkurs se prijavilo 95 autora. Na osnovu analize svoje izložbe će imati 22 autora, ali se očekuje da u toku godine bude promena i dopuna, najavljuje Radmila Vlatković.

Za ovu godinu, prema rečima direktorke Galerije, karakteristično je da će se veliki broj pirotskih autora predstaviti svojim stvaralaštvom u svom gradu.

Prva izložba u 2019. godini zakazana je za 22. januar. U pitanju je izložba grafika autora Nikole Radosavljevića. Sledeća izložba će biti 8. februara, a tom prilikom će se predstaviti dugogodišnji pirotski umetnik Nikola Nikolić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline