AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 17.01.2019. | objavio Plusonline

0

Bogat program pirotske galerije u 2019. godini, među autorima najviše Piroćanaca

Galerija „Čedomir Krstić“ u 2018. godini je prevazišla planirani program. Direktorka Radmila Vlatković kaže da je zadovoljna izvršenjem programa za prethodnu godinu i da je izložbena delatnost bila na zavidnom nivou. Ovom prilikom Vlatković je posebno istakla ostvarenu saradnju sa četiri ambasade.

Kada je u pitanju program Galerije za ovu godinu na konkurs se prijavilo 95 autora. Na osnovu analize svoje izložbe će imati 22 autora, ali se očekuje da u toku godine bude promena i dopuna, najavljuje Radmila Vlatković.

Za ovu godinu, prema rečima direktorke Galerije, karakteristično je da će se veliki broj pirotskih autora predstaviti svojim stvaralaštvom u svom gradu.

Prva izložba u 2019. godini zakazana je za 22. januar. U pitanju je izložba grafika autora Nikole Radosavljevića. Sledeća izložba će biti 8. februara, a tom prilikom će se predstaviti dugogodišnji pirotski umetnik Nikola Nikolić.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline