AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 06.02.2019. | objavio Plusonline

0

Anđelka oduševila Piroćance

U dvorani Kluba Vojske sinoć je odigrana predstava „Šta me snađe” sa Anđelkom Prpić, po tekstu Nebojše Romčevića u režiji Branka Đurića-Đure.

Anđelka Prpić je u izjavi za medije istakla da ovu predstavu igra godinu dana i da  reakcija publike ne nedostaje gde god da nastupaju, a događa se i da se ponovo vraćaju u mesta gde su već bili.

Tema predstave je ozbiljna, radi se jednom i danas aktuelnom problemu – nepristojnoj ponudi koju dobija mlada žena zaposlena u banci, objašnjava Prpić.

Kada junakinja predstave dobije tu nepristojnu ponudu ona pokušava da reši svoj problem savetujući se sa brojnim ljudima u svom okruženju.

Sala Kluba Vojske bila je popunjena do poslednjeg mesta. Za ovu predstavu je bilo veliko interesovanje publike, a Anđelka je njihova očekivanja i opravdala svojim odličnim nastupom.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline