Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 06.02.2019. | objavio Plusonline

0

Anđelka oduševila Piroćance

U dvorani Kluba Vojske sinoć je odigrana predstava „Šta me snađe” sa Anđelkom Prpić, po tekstu Nebojše Romčevića u režiji Branka Đurića-Đure.

Anđelka Prpić je u izjavi za medije istakla da ovu predstavu igra godinu dana i da  reakcija publike ne nedostaje gde god da nastupaju, a događa se i da se ponovo vraćaju u mesta gde su već bili.

Tema predstave je ozbiljna, radi se jednom i danas aktuelnom problemu – nepristojnoj ponudi koju dobija mlada žena zaposlena u banci, objašnjava Prpić.

Kada junakinja predstave dobije tu nepristojnu ponudu ona pokušava da reši svoj problem savetujući se sa brojnim ljudima u svom okruženju.

Sala Kluba Vojske bila je popunjena do poslednjeg mesta. Za ovu predstavu je bilo veliko interesovanje publike, a Anđelka je njihova očekivanja i opravdala svojim odličnim nastupom.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline