Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 31.05.2019. | objavio Plusonline

0

Američki ambasador Kyle Scott: Pirot mi je jedan od najomiljenijih gradova u Srbiji

Grad Pirot je danas posetio ambasador SAD, njegova ekselencija Kyle Scott.

Prilikom susreta ambasador je sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem i njegovim saradnicina razgovarao o situaciji u Pirotu, ekonomskom razvoju, pravima manjina i populacionoj politici. 

Ambasador Scott je tokom razgovora sa gradonačelnikom rekao da voli da poseti Pirot, i da mu je Pirot jedan od najomiljenijih gradova u Srbiji. Gradonačelniku Vasiću se zahvalio na dosadašnjoj saradnji, ali i čestitao na punoj petnaestogodisnjici otkako je postao gradonačelnik Pirota. Takodje se zahvalio na saradnji u realizaciji zajednickih projekata, a posebno je istakao zajedničko obeležavanje stogodišnjice diplomatskih i kulturnih odnosa Srbije i SAD-a, izložbom u Galeriji “Čedomir Krstić” u Pirotu.

Nakon susreta, ambasador Scott nastavio je put Dimitrovgrada, gde sastao i razgovarao sa predsednikom opstine Dimitrovgrad.

Tekst, foto i video Gradska uprava Pirot

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline