AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Presing

Objavljeno 06.08.2018. | objavio Plusonline

0

Aleksandar Jovanović nije došao na intervju!!! ,, Imam preča posla, dolazim sutra,, !!!! Bojan Ivković : Gradska uprava postupa po dokumentima nadležnih stručnih državnih institucija.

Posle svega što se dogadjalo ovih nekoliko dana , posle onog nazovi ultimatuma Ćute Jovanovića da ne smem da ga zovem na intervju, posle bezočnih uvreda njegiovih istomilšljenika i njegoviog obećanja da  im neće dozvoliti  takav način obraćanja,    da me na onako prostački način vredjaju, jer zna ko sam  i  posle mog odgovora toj ,,masi,, danas je trebalo da se neke stvari pojasne.

     Juče popodne, posle nekoliko poruka koje sam  poslao, a čiji  ton nije bio svojstven meni, Ćuta je ponovo provocirao  da sve to pišem da  ga ne bih  zvao u emisiju.

     Jutros smo dogovorili!

    Ide na prijem  u 11 h kod Vladana Vasića gradonalčelnika i tačno u 12 h dolazi u naš studio.  Rekao sam da će sa njim u studiju biti Bojan Ivković , gradski energetski menadžer, koji će samo reći osnovne podatke, genezu kada je u pitanju izgradnja MHE u Srbiji,  obaveze lokalne samouprave i kakvo je stanje sa MHE van Parka prirode , a na teritoriji grada Pirota.  Dakle, smatrao sam to uvodom stručnog lica  koji će drugom ili prvom sagovorniku Aleksandru Jovanoviću zvanom Ćuta  biti ,,materijal,, za njegove opservacije.

  I tako i bi.

    Čekali smo dugo koliko je i razgovor u Gradskoj upravi trajao. U studiju je sve bilo spremno. Kada se sastanak završio , čekali smo da Ćuta Jovanović da izjavu medijima i potom dodje!    Pošto je vreme odmaklo,pozvali smo  PR Saveta mesnih zajednica    Gornjeg Visoka. Njegov ton bio je drugačiji, drugi neki čovek! Bio je vidno uzbudjen ,  Ima još jedan sastanak, nisam ja jedini, ima preča posla. Može popodne u četiri, može sutra u četiri. I na kraju dogovor, sutra u 12 h.

      Da,  ovo su možda i nebitni detalji, ali  kako sam rekao da neću nikome da ćutim i ,,gutam,, uvrede i maltretiranja, s obzirom na situaciju koja je stvorena i užasnu nekorektnost na fejsbuku, hteo sam da kažem istinu u detalje.

  Dakle Ćuta nije došao.

 U želji da ispoštujem Bojana Ivkovića , čovek je čekao čitavih sat ipo, ušli smo u studio i uradili Presing.

     Kako su neki iz mraka komentarisali da je novinar ,,bezimeni,, da se nije predstavio, smatrao sam potrebnim da ovako započnem razgovor. A potom argumenti Bojana Ivkovića gradsklog menadžera za energetiku .

   Bez obzira na sve, na teške uvrede, poručujem Aleksandru Jovanoviću da ga sutra u 12 očekujem u studiju. Čekaću ga pola sata!

   Jovanoviću, nemoj da ćutiš!!Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑