Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 27.06.2019. | objavio Plusonline

0

Akcionari Tigra a.d. zadovoljni postignutim poslovnim rezultatima u 2018. godini. Direktor Ilić očekuje veće prihode u 2019.

Danas je održana redovna godišnja sednica Skupštine Akcionarskog društva Tigar.Na sednici je usvojen Finansijski izveštaj  i Konsolidovani finansijski izveštaj  Tigar a.d. za 2018.godinu sa izveštajem Nezavisnog revizora, izveštaj u vezi sa finansijskim izveštajem, odnosno Izveštaj Izvršnog odbora o poslovanju i Izveštaj Nadzornog odbora. Akcionari su doneli odluku o izboru revizora za 2019.godinu  . U radu Skupštine učestvovali su akcionari koji poseduju najmanje hiljadu sedamsto akcija.

Ono što je izuzetno važno Tigar maksimalno upošljava svoje kapacitete, radi se u tri smene i za dvadeset posto su povećani prihodi u odnosu na 2017. Godinu. Generalni direktor Tigra, Vladimir Ilić, kaže da sadašnji pokazatelji o poslovanju nagoveštavaju još bolje poslovne rezultete u ovoj godini.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline