Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 31.10.2016. | objavio Plusonline

0

Akcija „Pirot grad parkova i cveća” u toku! Uredjujte sredinu u kojoj živite, šaljite nam fotografije. Komunalac će vas nagraditi!

Sa Javnim preduzećem Komunalac uveliko radimo Akciju ,,Pirot grad parkova i cveća”! Pratimo kakve mere preduzimaju radnici Komunalca da nam grad bude u zelenilu i cveću i podstičemo naše sugradjane da nam šalju fotografije o uredjenju svog dvorišta, ulice, trga, prostora izmedju zgrada.

Naš sugradjanin Milan Slavković poslao nam je fotografije  iz svog dvorišta . Objavljujući ih podstičemo vas da brinete o sredini u kojoj živite i uredjujete prostore .

2

7 3 4 5 6

Na kraju naše zajedničke Akcije, Komunalac će nagraditi naše sugradjane, kao i uredne platiše i u gradu i selima. Učestvujte u našoj Akciji, korist je višestruka.

I na kraju , fotografija za koju se zbog sadržaja izvinjavamo, ali može da odslika stanje i raspoloženje, ali i ponašanje nemarnih ljudi. Ovu fotografiju poslao nam je Dejan Djordjević iz sela blizu Pirota. Objavljujemo je da posluži kao opomena.

kontejner

  Ovo je Akcija u kojoj ćemo ukazivati na pozitivne, ali i negativne primere. Još jednom, izvinite zbog sadržaja poruke na kontejneru! . Ali , sve je to deo našeg života. Nažalost!!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline