Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 31.10.2016. | objavio Plusonline

0

Akcija „Pirot grad parkova i cveća” u toku! Uredjujte sredinu u kojoj živite, šaljite nam fotografije. Komunalac će vas nagraditi!

Sa Javnim preduzećem Komunalac uveliko radimo Akciju ,,Pirot grad parkova i cveća”! Pratimo kakve mere preduzimaju radnici Komunalca da nam grad bude u zelenilu i cveću i podstičemo naše sugradjane da nam šalju fotografije o uredjenju svog dvorišta, ulice, trga, prostora izmedju zgrada.

Naš sugradjanin Milan Slavković poslao nam je fotografije  iz svog dvorišta . Objavljujući ih podstičemo vas da brinete o sredini u kojoj živite i uredjujete prostore .

2

7 3 4 5 6

Na kraju naše zajedničke Akcije, Komunalac će nagraditi naše sugradjane, kao i uredne platiše i u gradu i selima. Učestvujte u našoj Akciji, korist je višestruka.

I na kraju , fotografija za koju se zbog sadržaja izvinjavamo, ali može da odslika stanje i raspoloženje, ali i ponašanje nemarnih ljudi. Ovu fotografiju poslao nam je Dejan Djordjević iz sela blizu Pirota. Objavljujemo je da posluži kao opomena.

kontejner

  Ovo je Akcija u kojoj ćemo ukazivati na pozitivne, ali i negativne primere. Još jednom, izvinite zbog sadržaja poruke na kontejneru! . Ali , sve je to deo našeg života. Nažalost!!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline