Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Zoran Nikolić: Menjamo grad i sela “iz osnova”! Zamenili smo desetine kilometara vodovodnih i kanalizacionih cevi. Završavamo Fabriku vode.I ove godine poslovali smo pozitivno!

    Danas na našem Portalu “zaokružujemo” razgovore sa direktorima javnih preduzeća. U rubrici Presing možete videti razgovore sa Nebojšom Ivanovom-Regionalna deponija, Bobanom Tolićem-Komunalac, Zoranom Nikolićem -Vodovod i kanalizacija, Slavišom Svilarovom -Preduzeće za planiranje  i Bratislavom Ćirićem Toplana.

   Kako bi vam omogućili da detaljnije pratite odredjene teme iz razgovora, mi smo ih izdvajali i postavljali na našem “zidu”.

   Zoran Nikolić, direktor JP Vodovod i kanalizacija, na početku razgovora govorio je o investicijama, kojih je poslednjih godina bilo i koje su umnogome doprinele, ne samo kvalitetnijem i vodosnabdevanju, već i izgradnji nekih postrojenja veoma značajnih za rad. Saradnja sa nemačkom razvojnom bankom KfW donela je pod povoljnim uslovima značajna sredstva, deo su donacije, ali i omogućila ljudima iz ovog Javnog preduzeća da na brojnim edukacijama steknu znanja koja će im ubuduće biti veoma bitna za realizaciju projekata.

   Jedna od značajnih investicija u ovoj godini je izgradnja mini Fabrike vode u Berilovcu. Završetkom radova više neće biti strepnje u Tija Bari, da li će posle padavina biti zamućenja vode.

Investicija je vredna 1.386.000 evra, a na medjunarodnom tenderu posao je dobilo Jedinstvo iz Užica. Podsetili smo i na Monitoring koji je takodje uradjen sredstvima iz Projekta sa KfW bankom.

    Za današnji “post” izdvajamo i detalje o finansijskom poslovanju, smanjenom broju radnika, opremi …

     Predstoji nam da objavimo deo iz Presinga gde smo govorili i zaradama, solidarnoj pomoći, Postrojenju za prečišćavanje vode…

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline