Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.07.2019. | objavio Plusonline

0

Zbog specifičnosti radova još nije počela rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot

Vlada Republike Srbije donela je odluku da se krene u rekonstrukciju 49 zdravstevnih ustanova u 2018. godini, a jedna od njih je i Opšta bolnica Pirot.

Radove će finansirati Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije, a lokalne samouprave treba da izrade projektne dokumentacije. Govoreći u emisiji Video Presing, dr Goran Petrović, direktor Bolnice, objasnio je dokle se stiglo sa tim poslovima i kada će početi radovi.

Petrović kaže da su dobili radnu verziju projeka. Oni su dali svoje primedbe, očekuju da projektanti u skladu sa tim naprave izmene i da kasnije projekat pošalju Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima koja treba da da saglasnost.

Prema planu rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot će se raditi u fazama. Prva faza je vezana za energetsku efikasnost, druga faza podrazumeva rekonstrukciju sistema za grejanje i klimatizaciju i treća faza odnosi se na kompletno unutrašnje uređenje objekta, a planira se i sređivanje petog sprata.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline