Vladimir Ilić, generalni direktor "Tigra" i Dragan Ćirić, vlasnik „D-company“ privrednici godine

04. oktobar 2019. 22:55 Privreda Pirot Plus Online

U organizaciji Opšteg udruženja preduzetnika Pirot u velikoj Sali Skupštine grada Pirota organizovana je svečanost na kojoj su proglašeni najbolji privrednici i ličnosti u Pirotskom okrugu zaslužni za razvoj ekonomije u 2018. godini.Pred članovima Upravnog odbora Opšteg udruženja privrednika bilo je trideset šest nominacija, a dodeljene su dve velike zlatne plakete-privrednik godine i šest zlatnih plaketa za preduzetnike godine.

Na početku svečanosti, posle himne Republike Srbije u interpretaciji Hora Doma kulture u Pirotu, prisutnima se obratio Nebojša Bogdanović, savetnik u Ugovornoj okružnoj privrednoj komori Pirot.

Zlatne plakete najboljim privrednicima u 2018. godini Vladimiru Iliću, generalnom direktoru Kompanije Tigar a.d. i Draganu Ćiriću, vlasniku “D. Company” iz Babušnice uručio je dr Dragan Kostić, predsednik UOPKP i direktor Slobodne zone Pirot.

Prema odluci članova UO OUP Pirot najbolji preduzetnici u prošloj godini su Goran Antić, direktor firme”Fibo” iz Pirota, Zoran Nikolov, direktor Mlekare “Stara planina” iz Dimitrovgrada, Slaviša Veljković direktor firme “Ferstil” iz Bele Palanke, Ivan Petrović, direktor “Mageta” iz Bele Palanke, Milorad Stojanović, direktor Stovarišta “Stojanović” i Vitomir Jovanović, vlasnik kafane “Trojka” iz Pirota. Zlatno pero uručeno je Aleksandru Ćiriću uredniku Pirotskih vesti. Plakete su uručili Aleksandar Milićević, direktor Regionalne privredne komore Niš i Dragana Tončić, načelnica Pirotskog upravnog okruga.

Zabeležili smo i izjave najboljih privrednika, Vladimira Ilića, generalnog direktora Tigra i Dragana Ćirića vlasnika “D.company”

Na kraju svečanosti posebno priznanje uručeno je Siniši Zlatanovu za zastupanje interesa privrednika pri lokalnoj samoupravi.