Vladan Vasić u ,,Presingu dva,, odgovorio na brojna vaša pitanja: Stavovi i predlozi naših sugradjana su putokaz za naš rad za dalji razvoj Grada

02. avgust 2018. 14:08 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Gostovanje Vladana Vasića, gradonačelnika u zahtevnoj i veoma slušanoj i praćenoj emisiji Presing predstavlja izazov za autora emisje jer je odgovornost velika. Najpre, treba ostvariti postavljeni cilj, da sugradjanima, slušaocima Naxi Plus radija i posetiocima Portala Plus online pošaljemo što više značajnih infiormacija ,,poredjanih,, tematski, bez skakanja sa teme na temu, kako to neki drugi rade, kako bi taj sled u razgovoru omogućio svima kojima je razgovor interesantan, lakše praćenje .

Oba Presinga koje smo uradili pre neki dan bili su ,,puni,, informacija , što je nedvosmisleno pokazalo da se u Gradskoj upravi vodi racionalna politika i da se ,,narodne pare,, troše na svrsishodan način.

U ,,Presingu dva,, obradili su smo dve teme. Čuli smo stavove Vladana Vasića o izgradnji malih hidrocentrala i taj deo smo već postavili na Portal, a u drugom delu, gradonačelnik je odgovorio i na vaša brojna, životna pitanja, koja odslikavaju i vaše stavove, raspoloženje i predloge o uslovima života u našem gradu i selima.

Tokom emitovanja Presinga u radio programu stigla su brojna vaša nova pitanja koja ćemo , na predlog gradonačelnika, dostaviti kako bi i na njih dobili odgovore!