Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 02.08.2018. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić u ,,Presingu dva,, odgovorio na brojna vaša pitanja: Stavovi i predlozi naših sugradjana su putokaz za naš rad za dalji razvoj Grada

Gostovanje Vladana Vasića, gradonačelnika u zahtevnoj  i veoma slušanoj i praćenoj emisiji  Presing  predstavlja izazov za autora emisje  jer je odgovornost velika. Najpre,  treba ostvariti postavljeni cilj, da sugradjanima, slušaocima Naxi Plus radija i posetiocima Portala Plus online  pošaljemo što više značajnih infiormacija ,,poredjanih,, tematski, bez skakanja sa teme na temu, kako to neki drugi rade, kako bi taj sled u razgovoru omogućio svima kojima je razgovor interesantan, lakše praćenje .

Oba Presinga koje smo uradili pre neki dan bili su ,,puni,, informacija , što je nedvosmisleno pokazalo da se u Gradskoj upravi vodi racionalna politika i da se ,,narodne  pare,, troše na svrsishodan način.

U ,,Presingu dva,, obradili su smo dve teme. Čuli smo  stavove Vladana Vasića o izgradnji  malih hidrocentrala i taj deo smo  već postavili na Portal, a u drugom delu, gradonačelnik je odgovorio  i na vaša brojna, životna pitanja, koja odslikavaju i vaše stavove, raspoloženje i predloge  o  uslovima života u našem gradu i selima.

Tokom emitovanja Presinga u radio programu stigla su brojna vaša  nova pitanja koja ćemo , na predlog gradonačelnika, dostaviti kako bi i na njih  dobili  odgovore!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline