Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 03.09.2019. | objavio Plusonline

0

Vladan Vasić: Pored ekonomske, nastojimo da sa Indonezijom uspostavimo saradnju i u drugim oblastima

Ambasador Indonezije za Srbiju i Crnu Goru, njegova ekselencija Mohamada Čandre Vidje Jude, danas je sa svojim saradnicima boravio u Pirotu. Visokog gosta najpre je je u svom kabinetu primio gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić. U srdačnoj atmosferi razmenjena su mišljenja o nastavku i unapredjenju započete saradnje.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da je ambasadora Indonezije upoznao sa dosadašnjom saradnjom sa njegovom zemljom i da Pirot nastoji da se ona unapredi. Pored ekonomske saradnje, obe strane su spremne da se ona prenese i u oblasti sporta i kulture.

Njegova ekselencija, ambasador Indonezije, Mohamada Čandre Vidje Jude, kaže da je prvi put u Pirotu i da se prijatno oseća. Takodje, istakao je da postoje realne mogućnosti da se uspostavi šira saradnja.

Posle obraćanja novinarima ambasador Indonezije, sa svojim saradnicima, obišao je Slobodnu zonu Pirot i Kompaniju Tigar a.d. sa kojima njegova zemlje neguje dugogodišnju privrednu saradnju.  

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline