Visoki funkcioner SNS-a, Nikola Selaković posetio Pirot

05. april 2019. 06:02 Gradska hronika Pirot Plus Online

Generalni sekretar predsednika Aleksandra Vučića i član predsedništva SNS, Nikola Selaković obišao je juče Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pirotu.
Na sastanku, na kome su pored poverenika stranke Milana Jovanovića i Dragane Tončić, načelnice Pirotskog upravnog okruga, bili prisutni i direktori državnih institucija, javnih preduzeća i škola, bilo je reči između ostalog i o ekonomskoj situaciji u Pirotu, razvoju privrede i poljoprivrede u pirotskom kraju i završetku istočnog kraka Кoridora 10.
Selaković se interesovao i o problemima u gradu i selima na teritoriji svih opština u Pirotskom okrugu, kao i o ekonomskom stanju stanovništva, nezaposlenosti, migraciji iz manjih sredina u veće i beloj kugi - tačnije odnosu nataliteta i mortaliteta. Najavio je predstojeći dolazak predsednika Aleksandra Vučića Pirotskom okrugu i obećao da će mu preneti sve o čemu je bilo reči na današnjem sastanku.

Na kraju je pozvao sve zainteresovan Piroćance da dođu 19. aprila na završini miting u Beogradu, gde će se predsednik obratiti građanima vezano za situaciju u kojoj se Srbija trenutno nalazi.