Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 05.04.2019. | objavio Plusonline

0

Visoki funkcioner SNS-a, Nikola Selaković posetio Pirot

Generalni sekretar predsednika Aleksandra Vučića i član predsedništva SNS, Nikola Selaković obišao je juče Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pirotu.
Na sastanku, na kome su pored poverenika stranke Milana Jovanovića i Dragane Tončić, načelnice Pirotskog upravnog okruga, bili prisutni i direktori državnih institucija, javnih preduzeća i škola, bilo je reči između ostalog i o ekonomskoj situaciji u Pirotu, razvoju privrede i poljoprivrede u pirotskom kraju i završetku istočnog kraka Кoridora 10.
Selaković se interesovao i o problemima u gradu i selima na teritoriji svih opština u Pirotskom okrugu, kao i o ekonomskom stanju stanovništva, nezaposlenosti, migraciji iz manjih sredina u veće i beloj kugi – tačnije odnosu nataliteta i mortaliteta. Najavio je predstojeći dolazak predsednika Aleksandra Vučića Pirotskom okrugu i obećao da će mu preneti sve o čemu je bilo reči na današnjem sastanku.


Na kraju je pozvao sve zainteresovan Piroćance da dođu 19. aprila na završini miting u Beogradu, gde će se predsednik obratiti građanima vezano za situaciju u kojoj se Srbija trenutno nalazi.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline