Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 15.12.2014. | objavio Plusonline

0

Vidojko Panajotović: SPS moderna stranka koja ima odgovornosti i u Republici i na lokalu

Na devetom Kongresu Socijalističke partije Srbije, pod nazivom “Odgovorno za budućnost” 2.326 delegata ponovo je glasalo da socijaliste i u naredne četiri godine vodi Ivica Dačić. Dačić je predstavio novi logo te partije, istakavši da stari prepoznatljivi logo sa ružom ide u istoriju i rekao da se SPS menja, jer oni koji to odbijaju propadaju.

Delegaciju iz Pirota činilo je 18 članova i toliko gostiju, kaže Vidojko Panajotović, predsednik Opštinskog odbora stranke i član Glavnog odbora SPS-a

–         Prisustvovali smo jučerašnjem impozatnom skupu, koji je još jednom potvrdio jačinu i značaj naše stranke. Predsednik Dačić je na Kongresu rekao da je to kongres za budućnost, jer je to zahtev koji pred stranku postavlja država. Zadatak stranke je da uđemo u reforme i zato nemamo prava da odustajemo, kaže Panjotović.

Panajotovic je istakao da je SPS bio i ostaće faktor stabilnosti ne samo u državi već i ovde na lokalu

–         U protekloj deceniji pirotski SPS nastojao i uspevao u tome da bude dobar saradnik lokalnoj vlasti i da na takav način unese stabilnost. Još jednom ponavljam da nema sumnje da će i u narednom periodu biti tako, da će odbornici SPSa podržati ne samo Budžet već i dalji rad, jer je pirotska lokalna vlast razumela naša nastojanja kada je u pitanju socijalni status ljudi,  da u ovako teškom vremenu budemo na njihovoj strani, kaže Panjotović.

Kao gost kongresa, delegatima se obratio i premijer Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, koji je poručio socijalistima da SPS nije u vladi koju on vodi jer nije bilo drugačije većine, već zato što veruju da je moguće da se mnogo toga uradi za zemlju.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline