Vaša pisma – za naš Pirot! Šta je sa Dag Banjicom!?

06. septembar 2019. 11:30 Vaš foto - za naš Pirot Pirot Plus Online

Svakodnevno stižu vaši mejlovi. To nas čini zaista zadovoljnim jer je ta veza veoma značajna pre svega za dobru komunikaciju za dobro svih nas, a potom, to je još jedan dokaz vašeg poštovanja i vrednovanja svega što radimo!

Danas je stiglo par vaših mejlova različite sadržine.

Tako je o Dag Banjici juče pisao Milan Banković. Da obećamo Milanu, da ćemo tragati za odgovorom. Znamo da će biti teško, jer zaista ne znamo "čija je naša Dag Banjica". Ono što znamo da je JP Vodovod i kanalizacija ulagalo odredjena sredstva u sredjivanje bazena i česme. Znamo takodje da je jedan naš vredni sugradjanin onaj pokriveni bazen jedno vreme održavao, brinuo o higijeni. Znamo i to, da se , kada se rade turistilčki prospekti o našem kraju Dag Banjica uvek ističe kao izvor lekovite, termalne vode. E, sad od lepih slika na papiru, do prakse, očigledno da se dugo putuje. Možda bi u okviru tkzv. participativnog budžetiranja , rukovodstvo Mesne zajednice moglo da javi i predloži uredjenje staze do Dag Banjice, kao i sredjivanje svih prostora tamo!

Milane hvala, neće ostati bez odgovora.

Uvek predusretljivi Bratislav Zlatkov , direktor Turističke organitacije Pirot rekao nam je da zvanično ne postoji neko ko bi preuzeo brigu.


  • Mi smo u poslednje vreme dosta toga uradili, nastavićemo, rekao je Zlatkov ukratko !


Dogovorili smo da u ponedeljak Bratislav Zlatkov kaže detalje o dosadašnjim ulaganjima i šta se planira dalje !

.............................................................................................

U ovoj ,,prepisci,, sa pojedinim ljudima u Radničkom, veoma često dobijali smo komentare na fejsbuku, instagramu, mejlovima u kojima ističete da radnički treba da bude organizovaniji Klub i da odnos prema našem mediju mora da bude profesionalan.

Iz razumnljivih razloga, uz izvinjenje , ne želimo da objavljujemo vaše reči podrške. Hvala vam!

Hteo sam samo ovim putem da vam se zahvalim na jako lepom i detaljnom izvestavanju u vezi svega sto se desava u Pirotu ...

Jako sam zadovoljan vasim portalom i rado ga citam svakog jutra.

Sportski portal je moj omiljeni kutak vaseg sajta I ako nisam dugo vec u Pirotskom sportu i pronasao sebe daleko izvan Pirota ,volim da se informisem o svemu sta se tamo dogadja .

Jos jednom hvala i samo tako nastavite .

S postovanjem

Jovan Stankovic - Jovca futsal

Jovane hvala. Pamtimo tvoje dobre igre u ekipi KMF Pirot. Nažalost, mnogo se toga dogadjalo u ovom Klubu i van , što je na kraju pokazalo da nije bilo dobro. Da se nadamo da će se situacija popraviti.

Želimo ti dobro zdravlje, igre nqa nivou tvog fudbalskog znanja i dalje uspehe u karijeri!

Srećno! Drago nam je što čitaš naš Portal. Pozdravljajući tebe, pozdravljamo sve naše Piroćance ma gde bili ! Javljate se !

Vaš Ani press doo Pirot

Portal Plus online

Naxi Plus radio