Lidl Pirot zaposliće 30 prodavaca. U toku je selekcija kandidata

15. jul 2019. 11:28 Privreda Pirot Plus Online

Veliki svetski trgovinski lanac Lidl, počeo je u Pirotu da se gradi 13. marta. Tog dana snimili smo detalje s početka radova na supermarketu Lidl.

Radnici beogradskog Termomonta sa pirotskim podizvodjačima prate dinamiku radova. Najavljeno je da se na mapi srpskih gradova, gde Lidl ima prodajne prostore, Pirot nadje u septembru ove godine .

S obzirom na vaše veliko interesovanje i našu dobru saradnju sa zaposlenima u Službi za korporativne komunikacije dobili smo ekskluzivno informaciju o aktivnostima na izboru kandidata za rad u Kompaniji Lidl.

Kompanija Lidl Srbija trenutno je u fazi selekcije kandidata za poziciju prodavca u Pirotu i Beogradu, a u Pirotu će zaposliti oko 30 novih radnika.
Budućim zaposlenima biće pružena mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, kao i konkurentni radni uslovi u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja. Ono što posebno ističemo je da će svaki zaposleni imati i privatno zdravstveno osiguranje. Zaposleni u Lidl prodavnicama imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu "svaki minut se plaća".
Uslovi koje ispunjavaju kandidati za poziciju prodavca su srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaji, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, pedantnost i preciznost u radu. Pod zadatke prodavaca spadaju rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopuna robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora.
Sve otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs, putem kog se ujedno i šalju prijave.

Lidl Srbija

Danas, 15. jula ponovo smo bili na gradilištu. Radovi odmiču. Lidl je "stavljen pod krov" radi se na enterijeru, parking prostoru, postavljanju vodovodnih i kanalizacionih cevi, uvodjenju struje, uredjenju prostora oko objekta.

Uskoro ćemo dobiti nove informacije o aktivnostima koje interesuju naše sugradjane, a posebno kandidate za prijem na rad!